Torkkupeitto logo kopio

Sivutielle Tsil Pori 2 kopio

Aurinkoa ja hyvää mieltä

Kyllä pari viikkoa kuluu hirmu nopeasti. Jälleen oli Kuntoharjulla iloista väkeä ja puheensorinaa. Monenmoista muistelua ja tarinointia. Tällä kertaa mm. eläinmaailmaan liittyen. ”Ennenvanhaan” lähes joka mökissä ja torpassa oli hyötykarjaa, elukoita: ainakin lehmiä, sikoja, kanoja. Näistä melkeinpä perheenjäsenistä pidettiin hyvä huoli ja niitä hoivattiin. Aiheesta riitti juttua. Niin positiivista kuin vähän sitä toistakin laitaa hipoen.

Tästä ”historiallisesta katsauksesta” tänänkertaitaiseen kerhopäivään. Aurinkoa ja lämpöä piisasi eikä sateesta ollut tietoakaan, kuten ei muulloinkaan Kuntoharjulla oleillessamme. Sisätilat olivat sopivan viileät, joten mukavasti meni.

Kerho 28.5.2024Osa porukasta nautti ulkona auringon paisteesta ja osa sisätilan viileydestä.

Ruokailtiin nautinnolla vatsat pullolleen täyttäen. Kotiinviemistäkin riitti. Katseltiin uudenuutukaisesta telkkaristamme, ei vain mustaa ruutua, vaan valokuvia vuosien varrelta. Muisteltiin menneitä aikoja ja tehtyjä monia vapaaehtoistyötunteja. Paljon on saatu aikaan. Yhteistä toimintaa on ollut ja varmasti on jatkossakin. Niin olemme päättäneet.

Kahvinjuonti sai odottaa siksi aikaa, kun suoritettiin perinteistä arvontaa. Tämähän on sitä pienen yhdistyksen raadollista hommaa, rahaa on kursittava kokoon pienistä puroista, jotta pystymme jatkamaan hyväksi kokemaamme toimintaa. Avustusten varassa ei toimintaa pysty pyörittämään. Työt, jotka tehdään, tehdään vapaaehtoisperiaatteella ja yhdistyksen hyvää ajatellen. Mm. arpajaistenkin läpi vieminen ”työllisti” useampaa henkilöä.

arpajaiset 28.5.2024Onni suosi onnetarta. Sirkka ja Elise palkintojen jaossa.

Maailmaa parannellaan ja ajankohtaiset aiheet käsitellään. Ilmoille ponnahti kyllä sellainenkin ajatus, että saattaisi olla kirveelläkin töitä, kenties muutakin kuin halon hakkuuta. Mutta siinä samassa otettiin heti iisisti, rentouduttiin mukavia jutustellen ja lomapäivää viettäen.

Hierontaa tarjolla

Ensi kerralla, tiistaina 11.6. saapuu Kuntoharjulle kerholaisillemme tuttu hieroja, Jimmy Roselli. Hän on lupautunut antamaan pienimuotoista hierontaa halukkaille: 10 minuuttia ja 10 euroa. Eli jos haluat tutustua Jimmyn ”käsittelyyn”, niin tervetuloa. Homma hoidetaan, ei maaten vaan mukavasti tuolissa istuen.
Kuntoharjulla voi myös ruokailla 12 euron hintaan, sisältää myös kahvit kastamisineen.
Linja-auto Kuntoharjulle lähtee kerhopäivinä Nuorisotalon parkkipaikalta klo 11 ja hinta meno-paluulle on 5 euroa.
Omilla auoilla kulkeville osoitteena on Kellahdenrantatie 478.

Tule ja tutustu – saatat vaikka viihtyä.

P.S.
Koska kaksi viikkoa on pitkä aika olla tapaamatta ystäviä, alkaa ma 3.6. jokamaanantaiset omakustanteiset toriparlamenttitapaamiset Teljäntorin kahvilassa klo 11. Siis sinne.

Terttu Elomaa