Torkkupeitto logo kopio

Sivutielle Tsil Pori 1 kopio

sdrMikä oli sen mukavanpaa, kuin herätä aurinkoiseen aamuun tietoisena siitä, että Kuntoharjun KESÄkerhoilu pääsee vauhtiin. Ja hyvin sujui.

Liekö pitkä kylmä kausi vielä turruttanut kulkijaa, eikä uskottu pikavauhdilla saapuneen lämmön tuomaan virkistykseen. Talvipomppakin on ehkä vielä oven pielessä – varmuuden vuoksi.

Porin sairaus- ja tapaturmainvalidien Kuntoharjun kesä tuli kuitenkin korkattua. Iso keltainen bussi kuljetti, ja kuljettaa vastaisuudessakin, kerhoväkeä Kellahdelle pientä korvausta vastaan.
Linjurin lähestyessä metsän siimeksestä näkyviin tuli pieni kohahdus ja peljästys, koskapa bussi meni vauhdilla ohi. Kävi vain onneksi kääntymässä sopivammassa paikassa. Iso kun oli. Tämä tarkoittanee sitä, että enempikin porukkaa olisi mahtunut. Ensi kerralla sitten.

Ruoka-autokin kurvasi pihaan juuri sopivasti, vaikka olikin kiertänyt pienen mutkan kautta. Se ei haitannut meitä paikallaolijoita lainkaan. Aikataulu osui kohdilleen. Palvelu oli mitä parhainta ja ruokaa oli riittävästi, isommallekin joukolle. Hommat hoituivat sujuvasti uudenlaisista järjestelyistä huolimatta. Ainakin paikallaolijat olivat tyytyväisiä ja se on se, mikä oli ja on tarkoituskin.

sdr

sdr

Kuntoharju kahvit  1 2024 S

Ruokailun lisäksi kahvittelu ja arpajaiset kuuluivat päivän ohjelmaan. Aina meillä on myös estraadi vapaa kenenkin osallistua itse haluamallaan tavalla. Pihapelejäkin löytyy. Saa myös kertoa toiveita tulevaan.


- Kaikki käy! on meidän mottomme. Kimppakivaa sen olla pitää.

Seuraavan kerran Kellahdella ollaan kerhoilun merkeissä tiistaina 28.5. Linja-auto lähtee klo 11 Nuokkarin parkkipaikalta (hinta 5 euroa meno-paluu). Omilla autoilla kulkeville osoite on Kellahdenrantatie 478.

Ruokailuhinta kahvituksineen on 12 euroa.

Vakikävijöiden lisäksi myös uudet tuttavuudet ovat tervetulleita aluksi vaikka vain tutustumaan ja viihtymään toistemme seurasta. Jäsenyyden puuttuminen kesäpäivän viettoon ei ole este, mutta jos jatkossa haluat tulla mukaan toimintaamme, otamme myös jäsenyytesi kiitollisuudella vastaan.