atkluokka ohjeheader

 

Sivutie.net pyrkii  antamaan  osallistujilleen  mahdollisimman  tehokkaat työkalut.     Voisi tietysti epäillä ettei sen niin väliä ole, kunhan jotenkin jotain saa tehtyä ja jonkun sanan kirjoitettua.   Niinpä kyllä.  Mutta tässä pätee sama kuin muissakin hommissa, huonoilla ja tylsillä työkaluilla ei tehdä  edes kirvesvartta.  Ei ainakaan  enempää kuin sen ensimmäisen,  sitten onkin jo työ muuttunut vastenmieliseksi  -kun ei siitä kerran mitään tahdo tulla.

Nyt on tekstieditori vaihdettu  PRO-malliin.  JCE-editorit ovat alansa huippua, ja niitä kehitetään jatkuvasti.  Onhan sillä vanhalla ilmaisversiollakin pärjätty, mutta kun  nyt   vauhtia lisätään ja  sivutiestä tehdään kaikinpuolin  ensiluokkainen  sivusto, niin  annetaan sitten mukaantulijoille kunnon työkalutkin. 

Tekstieditori on nyt siis tämän näköinen. Ehkä ensimmäisenä käyttöön tuleva työkalu  voi olla kehittynyt kuvankäsittelytyökalu jolla kuva  artikkeliin omista kansioista siirretään.   Työkalu on nyt sijoitettu työkalurivien alimmalle riville ja aivan oikeaan laitaan jotta se helposti löytyisi.   

Muitakin uusia työkaluja on, ja monta! Taulukoinnit, pylväät, kuvien muokkaaminen jne...   näihin  sitten vaan on tutustuttava ja kokeiltava.     

 

Joukossa lienee myös työkaluja joita ei  tavallinen kirjoittaja juuri tule tarvitsemaan.   Niitä sitten vähitellen poistellaan  näkyvistä, ihan työkaluvalikoiman selkeyden vuoksi.  

 

JCE pro työkalut