atkluokka ohjeheader

Artikkelien kommentointimahdollisuus on osa vuorovaikutusta,  ja sen tietysti pitäisi olla mahdollisimman helppoa.

 Edellisen komponentin  kysymykset mm. sähköpostista koettiin  turhina, ja siksi etsittiin  helpompaa lomaketta.

 

Taas yksi löytyi, asennettiin ja kokeillaan sitä.

Joku nimi siihenkin on sentään laitettava, mutta  ei  kone sen  totuudellisuutta kysele. Pari kirjaintakin näytti riittävän.    Sähköposti- ja verkkosivukysymyksiin ei tarvitse laittaa mitään. Ainoastaan siihen nimi-laatikkoon on jotain sutaistava.   Oma nimi on ihan hyvä vaihtoehto.   Kaverin nimellä kirjoittamisesta sitten taas voi tulla hankaluuksia.   

 

(korjataan,   ei näytä olevan pakollista laittaa nimi- lokeroon yhtikäs mitään.  onhan se silti kohteliasta vaikka etunimi siihen kirjoittaa tai sitten laittaa viestinsä alalaitaan  joku allekirjoitus. )

 

Kun on jo valmiiksi kirjautunut sivustolle niin sitten ei tuossa enää toiseen kertaan nimeäkään kysellä.   Kannattaa muutenkin rekisteröityä sivustolle, ylläpitäjät, joita nyt on kolme, tekevät ne tunnukset ihan tuossa tuokiossa!    Mutta kommentointi ei siis sitäkään vaadi  (eipä näihin ole roskapostia pahemmin tuputettu, joten ei ole ollut vielä tarvetta rajoittaa kommentointioikeuksia  tuntemattomienkaan osalta, toivotaan ettei ongelmia tulekaan)  

Ja sitten vaan kirjoittelemaan.  Ei tätä enää paljon helpommaksi taida saada?  

Komponentin toimivuus sitten taas selviää kunhan  sitä nyt ahkerasti käytetään ja kommentoidaan toistemme kirjoituksia.     Tähänkin artikkeliin voi sitten   kommentoida ja  laittaa omia mielipiteitään toimivuudesta.