etusivuotsikko2

Ei ole yksin koronan syytä että kirjoitan.  On vaan niin että verkkoon täytyy tulla. Myös minun. Koska en halua jäädä kaiken ulkopuolelle. 

Olen tätä  miettinyt. Ajatus on kypsynyt vuosia. Nyt on sen aika toteutua. Onko minulla sellaista asiaa että kannattaa kirjoittaa?  Sitä en tiedä. Sen ratkaisevat muut aikanaan.  Nyt on kysymys vain askelen ottamisesta. Uskaltamisesta. Tämä jännittää ja on haparoivaa. Kokeilevaa. Tutkistelevaa.  Minulle suuri asia, rajojen ylittäminen. 

Nettisivun tekemiseen osallistuminen on vähän pelottavaa. Jos ylenkatsotaan, naurahdetaan ja työnnetään pois. 

Tämä tarina ei varmasti anna lukijalle oikein mitään. Tämä onkin enemmän nyt itselleni, oppimista ja kokeilua. Kun ensi askelet on otettu voi seuraavina olla sellaisia joista myös muut saa jotain irti. Niin toivon.  En nyt sitten yritäkään tuoda esiin mielipiteitä enkä uutisia. Minusta jo mahdollisuus kirjoittamiseen on suuri asia. Mahdollisuus kirjoittaa ilman  suurta osaamista. Pienen ihmisen voimin ja taidoin.  

Kiitos mahdollisuudesta. Tämä on ehkä alku jollekin.  Suuri kiitos myös Karille monen illan  opetuksesta sähköpostin ja puhelimen  kautta.  En ole nopea oppija ollut koskaan, siksi tarvitsin juuri sellasta opetusta joka antoi aikaa oppia asia kerrallaan.  Paljon on vielä oppimista.   

Jospa muitakin aloittajia uskaltaisi mukaan kun minäkin. Kaikilla meillä on annettavaa toisillemme. 

 

Comments powered by CComment