etusivuotsikko2

Tsil logo iso 

 

 

 

Syysseminaari

Soteuudistus ja kansalaistoiminta

Terveys ei ole kauppatavaraa. Se on kansalaisten ja kansalaisyhteisöjen omaehtoista toimintaa hyvinvointimme hyväksi ja perustuslakimme turvaamia sosiaali- ja terveyspalveluita.

Tapaturma- ja sairausinvalidien liiton syyseminaarissa mm. visioidaan kansalaisvaikuttamisen paranevia mahdollisuuksia osana uudistuksen syntyprosessia.

Kaksipäiväinen seminaari pidetään to-pe 14.-15.10.-21 Vähäjärven Lomakodissa Hämeenlinnan Hauholla.

Seminaari alkaa torstaina 14.10. buffet-lounaalla klo 12.

Vetäjinä toimivat professori Juhani Lehto ja Tsil:n puheenjohtaja Antti Holopainen.
Avauksen suorittaa kansanedustaja Merja Kyllönen. Luennoitsijoina mm. SOSTEn pääsihteeri Vertti Kiukas, Superin valtuuston varapuheenjohtaja Hanna Jokinen ja Lahden kaupunginvaltuutettu Oskari Päätalo.
Illanvietto ao. teeman merkeissä.
Perjantaille ohjelmassa on mm. puhetta hyvinvointialuevaaleista, järjestönäkökulmaa sotesta ja suorasta kansalaisvaikuttamisesta. Kuullaan myös tutkijapuheenvuoro sotemarkkinoiden paineesta soteuudistuksessa.
Seminaarin lopuksi päätöspaneeli ja lähtökahvit klo 15.

Seminaarin hinta Tsil:n jäsenille majoituksineen ja ruokailuineen on 50 euroa, ei-jäsenille 149 euroa/1hlö 2-hengen huoneessa.

Sitovat ilmoittautumiset Vähäjärven Lomakodille 10. lokakuuta mennessä sp. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 045 773 21095.

Lisätietoja seminaarista liiton puheenjohtaja Antti Holopaiselta, antti.holopainen(at)elamysmatkat.fi tai puh. 0400 417 390.

Comments powered by CComment