etusivuotsikko2

 Hakuohjeet lomille

    logo   - Tapaturma- ja sairausinvalidien liitto ry - STEA

Monivammaisten hyvinvointilomat 2018

 

Stean rahoituksella tuetut 5 vuorokauden (ma-la) monivammaisten hyvinvointilomat järjestetään v. 2018 yhteistyössä Solaris-lomien kanssa touko- ja heinäkuussa Vähäjärven Lomakodissa, Hämeenlinnan Hauholla ja syyskuussa Kylpylähotelli Peurungassa, Laukaassa Jyväskylän lähellä.

Lomilla on täysihoito, majoitus 2-hengen huoneissa ja tarjolla sekä asiapitoista että monenlaista liikunta-, harrastus- ym. virkistystoimintaa.

Loman omavastuuosuus on 60 euroa.

Lomia voivat hakea vammaiset aikuiset, jotka eivät ole edellisenä vuonna (v. 2017) olleet tuetulla lomalla minkään järjestön kautta. Etusijalla ovat he, jotka eivät ole koskaan ennen saaneet tuettua lomaa tai lomasta on kulunut useampia vuosia.

Lomajaksot  - lomakohde - hakemus viim. liittoon

21.-26.5. - Vähäjärven lomakoti - haku 16.2. asti

16.-21.7. - Vähäjärven lomakoti - haku 13.4. asti

3.-8.9. - Kylpylähotelli Perunka - haku 31.5. asti

Lomia haetaan Solaris-lomien lomakkeilla, joita saa liiton toimistolta, Vähäjärven lomakodista ja Solaris-lomien nettisivuilta. Täytetyt lomakkeet on toimitettava hyvissä ajoin, viimeistään kolme kk ennen haettavan loman alkua Tapaturma- ja sairausinvalidien liiton toimistoon tai suoraan Solaris-lomiin. Hakemuksen voi tehdä myös sähköisesti Solaris-lomien nettisivuilla osoitteessa www.solaris-lomat.fi/tuetutlomat/hakeminen.

Mahdollisuudet lomaan ovat paremmat, jos hakija ilmoittaa ainakin kaksi lomajakson vaihtoehtoa.

Lomien myöntämisestä päättää Solaris-lomat hakemusten perusteella. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Lomake on täytettävä huolella ja selvästi sekä vastattava kaikkiin kysymyksiin. Erityisen tärkeää on loman tarpeen perustelu: taloudelliset (esim. pienet tulot, velat, sairauskulut), terveydelliset (pitkäaikaissairaudet, vammat, raskaat hoidot), sosiaaliset (esim. omaishoitajuus, yksinäisyys, työttömyys, perheongelmat) ja muut mahdolliset perustelut (esim. vaikea elämäntilanne). Erityisesti terveydelliset seikat kannattaa kertoa erittäin tarkasti.

Loman saajille Solaris-lomat lähettää noin kuukautta ennen myönnettyä lomaa kirjeen ja laskun loman omavastuuosuudesta (60€), joka on maksettava eräpäivään mennessä, muuten loma peruuntuu.

Jos sairastuminen tai muu syy estää myönnetylle lomalle lähtemisen, on syytä pikaisesti ilmoittaa peruuntumisesta suoraan Solaris-lomiin, jotta joku toinen saisi mahdollisuuden päästä lomalle.

-------------------------

Tapaturma- ja sairausinvalidien liitto, PL 30, 00030 IIRIS, www.tsil.fi, puh. 09-3960 5680, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Solaris-lomat Kauppakaarre 1, 00700 Helsinki, www.solaris-lomat.fi, puh. 0600 418 200, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vähäjärven lomakoti Muntsilantie 19, Hämeenlinna, Hauho, www.tsil.fi/lomakoti, puh. 03-6543 124, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kylpylähotelli Peurunka Peurungantie 85, Laukaa, www.peurunka.fi, puh. 020 751 6767, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

Comments powered by CComment