etusivuotsikko2

× Tervetuloa Kunena foorumiin!

kotitaloustuen korotusten rajauksista

2 years 3 months ago #32 by Kari Koivula
Kotitaloustuen määrää on tilapäisesti korotettu . Se on hyvä. Paljon on tekemätöntä työtä jonka säilyvyys tekemättömänä on usein ihan vaan rahasta kiinni.

Mutta minkähän helkutin takia rajasivat remonttityöt tuon korotuksen ulkopuolelle? Kovin moni ihminen pystyisi vanhanakimn asumaan paljon pitempään omassa kodissaan kun saisi hiukan tehtya elämistä helpottavaa remonttia. Tuosta on, rakennusalan yrittäjänä, remontintekijänä, kulkuluiskien ja loivennettujen saunaportaiden tekijänä ihan omaa perstuntumaaa -kyllä sitä hommaa tarttis tehdä enemmänkin.

Nyt kun puutavarantoimittajatkin innostuivat menekistä, nostivat himmat kaksin-kolminkertaisiksi ( hankintahintahan ei ole noussut, joten kysymys on ihan vaan rahakasn kasvattamisesta) niin pientenkin remonttien teettäminen on pienituloisille kovan kynnyksen takana.

Olis ehkä siitä remonttien kotitaloustuen korottamisesta ollut pitempiaikaista hyötyä kuin monesta nyt tuetusta ns palvelusta -eivät ne kaikki taida kohdistua ihan ihmisen perustarpeisiin. Mutta bisnes rules, tottakai.

Please Kirjaudu to join the conversation.

Time to create page: 0.127 seconds
Powered by Kunena Forum