Blue Flower

× Tervetuloa Kunena foorumiin!

Uskonajatuksia

1 month 1 week ago #22 by Artsi
S. Hämäläinen kirjoitti:
"Thomas Paine on kirjoittanut :" en usko minkään tuntemani kirkon oppiin . Oma mieleni on kirkkoni . Kaikki kansalliset kirkkoinstituutiot ovat mielestäni pelkkiä inhimillisiä keksintöjä , jotka on pystytetty pelottamaan ja orjuuttamaan ihmiskuntaa sekä keskittämään valta ja varallisuus harvojen käsiin" . Oman tien valitseminen ja yritys vapautua alistavien valtakoneistojen vallasta ovat vakava rikos ja peruste rangaistuksille . Jeesus ristiinnaulittiin , kun hän kyseenalaisti vakiintuneita traditioida ja auktoriteetteja . Kuitenkin ihmiset , jotka kutsuvat itseään todellisiksi Jeesuksen seuraajiksi vihaavat tällaista radikaalia toimintaa . Eri uskontojen kannattajat pitävät juuri omaa uskontoaan oikeimpana ja täydellisimpänä . Esimerkiksi sekä Georg W . Bush että Osama bin Laden väittivät kumpikin toteuttavansa Jumalan tahtoa ja taistelevansa pahaa vastaan . Ihmiset sanovat rakastavansa vapauden ajatusta . Kuitenkin he kaipaavat isähahmoja , joille he voivat luovuttaa valinnanvapautensa ja päätösvaltansa , koska todellinen vapaus kauhistuttaa heitä . Jotta ihmiskunta voi välttää itsetuhon tarvitaan vastakkainasettelun ja vastakohtien tilalle asioiden ja uskontojen rauhanomaista yhdistelyä ."

Uskontoja yhdistelemällä syntyy vain lisää uskontoja. Ihmiset ovat huijattavissa, jos ihminen haluaa uskoa johonkin yliluonnolliseen, hän uskoo eikä järki mahda mitään.
Ainoa tapa selviytyä on että uskontojen valta vähitellen murenee sivistyksen lisääntyessä. Tiede ja sivistys korjaa itseään ja tutkii. Peruu virheelliset sanomat ja etsii yhä tarkempaa totuutta. Siihen eivät uskonnolliset voi ryhtyä, se olisi uskontojen loppu. Uskonnot ovat valmiita mihin tahansa valtansa pitämiseksi. Tappamaan, sotimaan,käännyttämään, huijaamaan,kiduttamaan, mihin tahansa jottei heidän perusajatuksiaan voitaisi asettaa kyseenalaiseksi.

Kysymys kuuluu: ehtiikö ihmiskunta sivistyä ennenkuin se tuhoaa itsensä uskontojen kanssa.

Please Kirjaudu to join the conversation.

1 month 1 week ago #23 by Sauli Hämäläinen
Olisin yli-ihminen , jos tietäisin itse vastauksen asiaan . Oma uskoni antaa minulle vastauksen tähän kysymykseen , mutta en tyrkytä uskoani muille ,koska jokaisella vapaus uskoa tai olla uskomatta .
Tilanne näyttää pahalta on kysymys koko luomakunnan pelastumisesta .Ihmiskunnan tulisi päästä sopuun kaikissa asioissa (Myös uskontojen osalta.) ja päästä pois rahavallan alta . Silloin saattaisi pelastus olla mahdollista ,koska aika on käymässä vähiin .

Please Kirjaudu to join the conversation.

1 month 1 week ago #24 by Artsi
Pahempaan ollaan menossa.
Ihmiset pakenevat mystiikkaan ja "vaihtoehtoisiin totuuksiin" Ja ihmetellään kun mielenterveys ei kestäkään.
Tutkitulla tiedolla ei ole arvoa kun kaikesta voidaan sanoa
"se on sinun mielipiteesi ja minun mielipiteeni on yhtä arvokas"
tai että
"se on uskonasia eikä tieteen"

Pelolla ja huuhaalla johdetaan kansoja.

Please Kirjaudu to join the conversation.

1 month 1 week ago #25 by Sauli Hämäläinen
Olet aivan oikeassa . Lisäksi elämme vaarallisessa unessa , kuten Työväen Osuusliikkeen puhuja Yrjö Kallinen totesi vuonna 1971 Suomen Yk: n pääshteerin Hilkka Pietilän haastattelussa . Haastattelu YOU TUBE: sta nimellä : Yrjö Kallinen elämmekö unessa

Please Kirjaudu to join the conversation.

Time to create page: 0.261 seconds
Powered by Kunena Forum