Sivutie.net uusiutuu koko ajan.  Kun nyt koko yhdistystoiminta on  -yhteiskunnan tuen loppuessa-  yhä enemmän ruohonjuuritason toiminnan varassa  on kaikkien kotisohvalle  ilmaiseksi tuleva yhteisöllisyys  yhä merkittävämmässä asemassa.   Olemme mukana antamassa mahdollisuuksia.

 

Sivustoa  ylläpitää  toimijat verkossa ry. Pieni ja köyhä mutta sitkeähenkinen joukko tavallisia ihmisiä jotka tavallisen ihmisen taidoilla   sivuilla  opettelevat itsekin lisää sivunteosta ja ovat valmiina auttamaan muita alkuaskelissa verkkotoiminnan maailmaan.   Jos joku yhdistys tai yritys tai  kuka tahansa yksittäinen ihminen    haluaa ihan oman sivuston, niin mikäpä ettei,  kyllä me semmoisessakin autamme.  Ja Sivutielle saa aivan heti pyynnöstä oman blogin, eli kirjoittelemaan! 

Emme me tietysti koko aikaa netin hämärissä vaella.  Kesäaikana voimme vaikka mennä yhdessä metsään, ongellekin. Tai torille tapaamaan toisiamme. Kuten myös kaikkeen mielenkiintoiseen jota itse touhuamme  tai yhteistyökumppanit järjestävät.    

Ja mitä sitten tälle sivustolle sopii?  Ei meillä juuri rajoja ole. Kun ihmisiksi ollaan,  ja hyväksytään  toinen toisemme,  ei ruveta rasisteiksi eikä muutenkaan kenenkään kiusaajiksi, ei poljeta heikompia...   kaikki elämään liittyvä on sallittua.  Omat mietiskelyt maailman menosta, jutut  sinappireseptistä harrastusesittelyihin, kannanotot  yhteiskunnan  toimintaan,  uutiset  jotka jotka jotenkin tavallisen ihmisen elämään vaikuttavat,  tarinat eletystä elämästä ja  haaveet tulevaisuudesta,  pienet asiat joissa me itsekukin  hyviä olemme , jos ei muualla niin täällä voi tulla esiin omilla avuillaan.   

 

sivutohjelmauusittu