etusivuotsikko2

 

ensihuoli 0

 Päivämäärä: 
16.04.2018
Kellonaika: 
16:00
Kategoria: 
Ensihuoli-koulutus

Ensihuoli-koulutus Pori, Kohtaamispaikka Positiimi, Liisankatu 11

Ma 16.4.2018 klo 16-19

Kaipaatko tukea ja käytännön työkaluja läheisen päihteidenkäytöstä puhumiseen, huolen esille ottamiseen ja läheisen auttamiseen? Oletko huolissasi läheisesi tai ystäväsi päihteidenkäytöstä?

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutuksen sisällöt ovat sovellettavissa myös muista ongelmista kuten peliongelmista puhumiseen.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka kaipaavat välineitä arkipäivän päihdeongelmien kohtaamiseen ja niiden puheeksiottoon ihmisenä ihmiselle, sekä henkilöt, joilla on huoli läheisen päihteidenkäytöstä. Lisäksi koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa mahdollisuus toisten auttamisesta ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa.

Koulutuksen tavoitteena on:

  • oppia tunnistamaan huoli ja löytää keinoja huolen ilmaisuun

  • antaa käytännön työkaluja lähipiirissä havaittuihin päihdehaittoihin puuttumiseen ja puheeksiottoon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa

    Koulutus kestää 3h ja sisältää keskustelua, ryhmätehtäviä sekä käytännön harjoituksia. Jokainen koulutukseen osallistunut saa virtuaalisen osaamismerkin

  • Ilmoittautuminen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • https://my.surveypal.com/Ensihuoli-ilmoittautuminen-Pori

 

Comments powered by CComment