Blue Flower

fShare
0

Taloudelliset ongelmat aiotaan taas kerran ratkaista sodan avulla . On hämmästyttän helppo saada eri maiden työläiset vihaamaan ja tappamaan toisiaan . Tätä tilannetta kuvaa Elsa Rauteen tekemä laulu VELI SISKO 1930-luvulta . ( miksi työmies työmiestä surmaa kansalainen kansalaista toisen maan . On jo aika ihmisyyden voittaa , sodan julmat kauhut lopettaa .) Virret 381 ja 440 kuvaavat miten suurin osa päättäjistämme on läpimätiä ( joukossa on myös kunnon ihmisiä .) ja tilanne ei korjaudu ennenkuin heidät on syrjäytetty rauhanomaisesti vallasta . Pubi-kaskusteluissa on tullut esiin . että moni uskoo ihmisen saavan sellaisen uuden valtakunnan kuin itse haluaa ja jokainen saa uskonnon vapauden mukaisesti pitää uskonsa . Itse uskon Jeesuksen johtamaan valtakuntaan , kuten minulle on opetettu .( Raamatussa on kohta , jossa sanotaan : isäntänsä mukana palvelija kaatuu tai nousee. 

Päättäjämme ovat tähän mennessä antaneet köyhille kaksi joululahjaa  : verohelpotukset leikattiin pois pienentämällä köyhien saamia tukia . Ruokajonoilta leikattiin pois kaikki avustukset .

On kummallista , että pääministeri voi pitää rahansa piilossa kummallisten vakuutuskuorten takana eikä muka tiedä mihin ja miten paljon hän niihin sijoittanut .

Sauli Hämäläinen