etusivuotsikko2

kortit UK lapset

Sanotaan, että lasten suusta kuulee totuuden. Allekirjoitan tuon. Totuuksia on kuulunut, niin hyvässä kuin pahassakin. Sanomiset ovat kuitenkin kaikki aitoja ja tilannekohtaisia. Kiitos teille lapset, joilta olen totuuksia oppinut. Toivottavasti myös päinvastoinkin.

Kun aikanaan jäin työttömäksi, yli viisikymppisenä, niin en osannut lainkaan ajatella mitä tuleman pitää. En ainakaan sitä, että koulu, josta olin ehdotkin yhdestä aineesta saanut, olisi tuleva työpaikkani. Mutta niin vain kävi. Kaikki siis on mahdollista.

Jos ei kaikkea opi koulun penkillä, niin kyllä elämänkoulu opettaa. On vain oltava avoin uusille ajatuksille ja seikkailuille. Joka päivä voimme oppia uusia asioita.

Koulun kaikki oppilaat, joiden kanssa olen saanut olla tekemisissä "opetuksen/avustamisen" merkeissä, ovat tulleet tutuiksi. Viimeiset työpäivät nämä lapset ja nuoret tekivät salassa kortteja ja omia sanomisiaan minulle. Luokkien delegaatiot luokseni olivat ihania ja myös surullisia. Oli jäähyväisten aika. Kiitos heille kaikille muistamisista ja kauniista ajatuksista yhteisellä taipaleellamme.

"Opi perusasiat, se ei riitä mutta opi ne...."